Tarımsal Biyoteknoloji
2023-05-30

ZİDEK Kapsamında Kalite ve Akreditasyon Çalışmalarına Katkı Sağlamak Amacıyla Tarımsal Biyoteknoloji Danışma Kurulu-Paydaş Toplantısı 30 Mayıs 2023 Saat 11.00’da Google Meet Üzerinden Online Olarak Gerçekleştirilmiştir



 

Toplantı, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezen ARAT’ın koordinatörlüğünde, tüm bölüm öğretim üyeleri ve elemanları, Bitki Koruma Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Özgür SAĞLAM, Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Serap DURAKLI VELİOĞLU, Zootekni Bölümü öğretim üyesi Hasan Ersin ŞAMLI, 4. Sınıf öğrencisi Gizem YILMAZ ve bölüm mezunlarından Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji bölümü Arş. Gör. Emel TÜTEN SEVİM, Biotek Biyoteknoloji Ar-ge Müdürü Gülfem DOĞAN, Mérieux NutriSciences Moleküler Biyoloji ve Genetik Laboratuvar Yöneticisi  Gözde ER ve Syngenta Türkiye Mısır Ürün Müdürü Ceyhan HAFIZOĞLU, Tekirdağ Tarım İl Müdürlüğü, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Abdurrahman ERDOĞAN, Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdür Yardımcısı Mehmet ÖZKAN, Uçar Kimya Tic.Ltd. Şti. Satış Müdürü Tarık UÇAR ve İstanbul Büyükçekmece Belediyesi Ziraat Mühendisi Berna ŞAHİN’in katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Toplantıda, programın kalite ve akreditasyon ve sürekli iyileştirme çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla iç ve dış paydaşların görüş ve önerileri alınmıştır.