Tarımsal Biyoteknoloji
2023-10-12

ZİDEK Kapsamında Kalite ve Akreditasyon Çalışmalarına Katkı Sağlamak Amacıyla Tarımsal Biyoteknoloji Danışma Kurulu-Paydaş Toplantısı 12 Ekim 2023 Saat 16.00’da Google Meet Üzerinden Online Olarak Gerçekleştirilmiştir



 

Toplantı, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Murat VELİOĞLU’nun koordinatörlüğünde, tüm bölüm öğretim üyeleri ve elemanları, Bitki Koruma Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Özgür SAĞLAM, Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Serap DURAKLI VELİOĞLU, Zootekni Bölümü öğretim üyesi Hasan Ersin ŞAMLI, 3. Sınıf öğrencisi Fehim ENGİN, Tekirdağ Tarım İl Müdürlüğü, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Abdurrahman ERDOĞAN, Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdür Yardımcısı Mehmet ÖZKAN, Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Platformu Başkanı Kadir SARI'nın katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Toplantıda, programın kalite ve akreditasyon ve sürekli iyileştirme çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla iç ve dış paydaşların görüş ve önerileri alınmıştır.