2023-05-18

Zidek Akreditasyon Sertifikası Töreni

Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) tarafından akredite edilen Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Lisans Programımız akreditasyon belgesini Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yrd. Prof. Dr. Murat TAŞAN, Rektör Yrd. Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT, Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (ZAK) Başkanı Prof. Dr. İsmail KARACA, Senato Üyeleri, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları, Akredite olan Bölüm Başkanları, Fakülte Sekreteri ve Bölüm başkan yardımcımız, bölüm Kalite Akredistasyon Komisyon Başkanımız Prof. Dr. Hasan Murat VELİOĞLU törene katılmıştır.

Bölümüz Akreditasyon sertifikası  Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (ZAK) Başkanı Prof.Dr.İsmail KARACA tarafından Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezen ARAT'a ve Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Murat VELİOĞLU'na verilmiştir.

Bölümüze hayırlı olmasını dileriz.