2021-01-29

Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanları Toplantısı

Fakültemiz Dekanı ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezen ARAT 28.01.2021 Ziraat Fakülteleri Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Bölüm Başkanları toplantısı düzenleyerek Ziraat Fakülteleri Akreditasyon süreci ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmuştur. Toplantıda  Tarımsal Biyoteknoloji Bölümlerinin bu süreç ile ilgili görüş ve önerileri alınmıştır. Toplantıya Prof. Dr. Kemal KARABAĞ (Akdeniz Üniversitesi), Prof. Dr. Mahmut Sinan TAŞPINAR (Atatürk Üniversitesi), Prof. Dr. Eyüp Mennan YILDIRIM (Aydın Adnan Menderes Üniversitesi), Prof.Dr.İskender TİRYAKİ (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi) Dr.Öğr.Üyesi. Emine AYDIN (Düzce Üniversitesi), Prof.Dr.Ece TURHAN (Eskişehir Osmangazi Üniversitesi), Doç. Dr. Emre ŞİRİN (Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi) Prof. Dr. Deniz EKİNCİ (Ondokuz Mayıs Üniversitesi), Doç. Dr. Behçet İNAL (Siirt Üniversitesi), Doç. Dr. Mehtap YILDIZ (Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi) katılmıştır.