2023-09-20

Polytechnic of Rijeka Üniversitesi, Sürdürülebilir Agroturizm Bölümü Başkanı Prof. Dr. Slavica Dudaš Bölümümüzü Ziyaret Etti.

Polytechnic of Rijeka Üniversitesi, Sürdürülebilir Agroturizm Bölümü Başkanı Prof. Dr. Slavica Dudaš bölümümüzü ziyaret etti.

Bölüm öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Selçuk KAPLAN, Doç. Dr. Sefer DEMİRBAŞ, Doç. Dr. Şeyda SAVALAN, Dr. Öğr. Üyesi Devrim OSKAY ve Dr. Öğr. Üyesi Yusuf SÜRMELİ tarafından bölüm laboratuvarları gezdirildi ve bölümde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.
İki üniversite arasında yapılacak Erasmus kapsamındaki öğrenci ve personel değişimi programları için prensipte anlaşma sağlandı. Gelecekte yapılabilecek işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunularak gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Prof. Dr. Slavica Dudaš’ a teşekkür edildi.