2023-10-10

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat DEVECİ, Prof. Dr. Fisun KOÇ ve Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN Bölümümüze Ziyaret Gerçekleştirdi.

Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Murat DEVECİ, Prof.Dr. Fisun KOÇ ve Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Toplantıya Tarımsal Biyoteknoloji  Bölüm Başkanımız Prof. Dr. H. Murat VELİOĞLU ve bölüm öğretim üyelerimiz  ev sahipliği yaptı.

Toplantıda bölümün eğitim-öğretimi  ve personel ihtiyaçları, çalışmaları ve değerlendirmeleri anlatıldı.

Bölümümüz tarafından talepler ve ihtiyaçlar konusunda bilgilendirme yapıldı.

Toplantımız öneri ve dileklerle son buldu.

Sayın Dekanımız Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Murat DEVECİ, Prof.Dr. Fisun KOÇ ve Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.