2021-12-28

Bölümümüz eğitim-öğretim komisyonu ile akademik sınıf danışmanlarının katıldığı değerlendirme ve hazırlık toplantısı düzenlendi

Fakültemiz Lisans Programlarında yeni ders planlarına ait derslerin okutulması sebebiyle, 2021-2022 Bahar döneminde öğrencilerimizin ders kayıtları iş ve işlemlerinde ortaya çıkabilecek sorunların önlenmesi ve akademik sınıf danışmanı öğretim elemanlarına rehberlik etmek üzere, bölüm başkan yardımcımız Doç. Dr. Hasan Murat VELİOĞLU koordinatörlüğünde bölümümüz eğitim-öğretim komisyonu ile bölümünüz akademik sınıf danışmanlarının katıldığı değerlendirme ve hazırlık toplantısı 28 Aralık 2021 tarihinde online olarak düzenlenmiştir.

Toplantıda eğitim-öğretim komisyonu üyeleri tarafından akademik sınıf danışmanlarına aktarım dersleri, eşlenik dersler, kapatılan/yeni açılan dersler hakkında bilgi verilmiş, ders kayıtları esnasında dikkat edilmesi gereken hususlara değinilmiştir.