2022-11-22

Bölüm Öğrencilerinin Kalite Yönetim Sistemlerine Katılımı Amacıyla Toplantı Gerçekleştirildi

Bölüm Başkanı, Başkan Yardımcısı, akademik personelleri ve öğrencilerin katılımıyla bölüm öğrencilerinin kalite yönetim sistemlerine katılımının sağlanması amacıyla toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantının açılış konuşması Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezen ARAT tarafından gerçekleştirildi. Açılış konuşmasının ardından Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat VELİOĞLU öğrencilerden talep ve önerilerini belirtmelerini bu sayede sorunların giderilmesi için gereken adımların atılacağını belirtti. Öğrencilerin talep ve önerileri alındıktan sonra değişim programları ve yaz stajı hakkında bilgilendirme yapılarak toplantı sona erdi.