2023-04-17

8. Biyoteknoloji Günleri

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Biyoteknoloji Topluluğunun düzenlediği ve Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü tarafından organize edilen 8. Biyoteknoloji Günleri çevrimiçi olarak 5 Mayıs 2023 Cuma günü 10.00-14.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Etkinlik konuşmacıları Başken Üniversitesinden Prof. Dr. Füsun EYİDOĞAN “Abiyotik Stres Toleransı İçin Biyoteknolojik Yaklaşımlar: İklim Akıllı Bitkiler”, Siirt Üniversitesinden Doç. Dr. Yalçın YAMAN “Çiftlik Hayvanlarında Hastalıklara Karşı Genetik Dirençli Yetiştiricilik: Tek Sağlık Perspektifinden Bir Bakış, Çukurova Üniversitesinden Prof. Dr. Hakan ÖZKAN “Buğday Islahında Genom Teknolojileri” ve Gebze Teknik Üniversitesinden Doç. Dr. Barış BİNAY “Dünden Bugüne Biyoteknoloji” başlıklı sunumlarıyla katılım sağlayacaklardır. Etkinlik Zoom üzerinden gerçekleştirilecek olup Zoom bağlantısı aşağıdadır.

Zoom katılım linki: https://us06web.zoom.us/j/83204564303?pwd=blVMNmlpRS9na0FUWm5jSzgveGhrQT09