Tarımsal Biyoteknoloji
2019-12-19

6. Staj Tanıtım Semineri



Biyoteknoloji Topluluğu tarafından 18 Aralık 2019 (Çarşamba) tarihinde Ziraat Fakültesi B Blok Amfi-4 dersliğinde 6. Staj Tanıtım Etkinliği” düzenlenmiştir. Etkinlik, topluluk koordinatörü Dr.  Öğr. Üyesi Devrim OSKAY, koordinatör yardımcısı Araş. Gör. Yusuf SÜRMELİ ve Biyoteknoloji Topluluğu Başkanı 4. sınıf öğrencisi Devran ÖZKURT tarafından organize edilmiştir. 

Etkinlikte topluluk koordinatörü Dr.  Öğr. Üyesi Devrim OSKAY'ın giriş konuşmalarının ardından 4. sınıf öğrencilerinden sırasıyla Betül AKKUŞ (Gebze Teknik Üniversitesi), Yusuf POLAT (İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş), Aysel TEKİN (Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü), Furkan KARAGÖZ (Aycan Tarım Zirai İlaç Bayi, Karaman) ve Yunus DİNÇER (Agri Sciences) tarafından 2019 yaz döneminde yapmış oldukları staj eğitimleri hakkında detaylı sunumları, staj başvuru süreçleri, staj deneyim ve izlenimleri bölümümüz 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile paylaşılmıştır.  

Etkinliğin ardından Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Staj Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Sheida DANESHVAR 3. sınıf öğrencilerine yönelik staj bilgilendirme toplantısı yapmıştır.