2014-12-22

1. Staj Tanıtım Semineri

22 Aralık 2014, Pazartesi günü Ziraat Fakültesi Dekanlık Konferans Salonunda Biyoteknoloji Topluluğunun bir etkinliği olan "1. Staj Tanıtım Semineri" düzenlenmiştir. Toplantının koordinasyonu Topluluk danışmanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Murat VELİOĞLU ve Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü staj sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Sheida DANESHVAR ROYANDAZAGH ve Biyoteknoloji Topluluğu Başkanı 4. sınıf öğrencisi Selman ÖZKAN tarafından yapılmıştır. Topluluk Başkanı Selman ÖZKAN, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı yaz stajını çeşitli firmalar, enstitüler, üniversitelerin ilgili bölümleri ve Erasmus kapsamında yapan öğrencilerimizin staj yerleri ve çalıştıkları konular hakkında genel bir tanıtım yapmış, ardından İlham BAHHAR, Kader VURAL, Onur Bayram KAVAK, Buket ÇEVİK ve Selman ÖZKAN yapmış oldukları stajlar hakkında detaylı sunumlarını ve staj izlenimlerini bölümümüz 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile paylaşmışlardır.