Tarımsal Biyoteknoloji
2024-03-07

8. Staj Tanıtım Etkinliği




Biyoteknoloji Topluluğu tarafından 7 Mart 2024 perşembe tarihinde Ziraat Fakültesi B Blok B2 nolu dersliğinde 8. Staj Tanıtım Etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlik, Topluluk Koordinatörü Dr.  Öğr. Üyesi Devrim OSKAY, Koordinatör Yardımcısı Araş. Gör. Dr. Eyüp Erdem TEYKİN ve Biyoteknoloji Topluluğu Başkanı 4. sınıf öğrencisi Lara ÖZANATÇA tarafından organize edilmiştir. 

Etkinlikte topluluk koordinatörü Dr.  Öğr. Üyesi Devrim OSKAY'ın giriş konuşmalarının ardından 4. sınıf öğrencilerinden Ruhi Bora ÇELİKOĞLU (Margeht Biyoteknoloji), Serife Nur SELVİ (T.C.Tarım ve Orman Bakanlığı Çanakkale Gıda Kontrol Laboratuva Müdürlüğü) ve Ayşe Büşra DEMİR (Güney Agripark) 2023 yaz döneminde yapmış oldukları staj eğitimleri hakkında detaylı sunumları, staj başvuru süreçleri, staj deneyim ve izlenimleri bölümümüz 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile paylaşılmıştır.  

Etkinliğin ardından Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Staj Danışmanı Doç. Dr. Şeyda SAVALAN 3. sınıf öğrencilerine yönelik staj bilgilendirme toplantısı yapmıştır.