2024-05-06

9. Biyoteknoloji Günleri

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Biyoteknoloji Topluluğunun düzenlediği ve Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü tarafından organize edilen 9. Biyoteknoloji Günleri çevrimiçi olarak 10 Mayıs 2024 Cuma günü 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Etkinlik konuşmacıları Ege Üniversitesinden Doç. Dr. Barış UZİLDAY "Ekstremofit Bitkilerin Uzay Ortamında Kullanılması", Necmettin Erbakan Üniversitesinden Doç. Dr. Ali Tevfik UNCU “Yeni Nesil Sekanslama Veri Analizlerinin Bitki Biyoteknolojisindeki Yeri", Ahi Evran Üniversitesinden Doç. Dr. Serdar GENÇ "Sığırlarda Genomik Seleksiyon" başlıklı sunumlarıyla katılım sağlayacaklardır. Etkinlik Microsoft Team üzerinden gerçekleştirilecek olup katılım bağlantısı aşağıdadır.

Katılım için tıklayınız.