2016-01-29

Tübitak-1001

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Fulya ÖZDİL'in (Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü) yürütücüsü olduğu, Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL (Zootekni Bölümü), Prof. Dr. Sezen ARAT (Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü), Doç. Dr. Eser Kemal GÜRCAN (Zootekni Bölümü), Yrd. Doç. Dr. Emel Özkan ÜNAL (Zootekni Bölümü), Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selçuk KAPLAN (Zootekni ve Hayvan Besleme Bölümü) ve Ahi Evran Üniversitesi Ziraat FakültesiÖğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar GENÇ'in (Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü) araştırmacı olarak yer aldığı TÜBİTAK-1001 programı tarafından desteklenmesine karar verilen "Türkiye Eşek (Equus asinus) Populasyonlarının Morfolojik ve Genetik Karakterizasyonu" başlıklı projemizi kutladık.