2015-12-11

Tekirdağ Bağcılık Araştırma İstasyonu Müdürlüğü'ne 2. Teknik Gezi

11 Aralık 2015, Cuma günü  Tekirdağ Bağcılık Araştırma İstasyonu Müdürlüğü'ne bölümümüz 4. sınıf öğrencilerinin Özel Proje Dersleri kapsamında katıldığı bir teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide öğrencilere bölüm öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sefer DEMİRBAŞ, Yrd. Doç. Dr. Sheida DANESHVAR ve Araş. Gör. Elif Ceren PEHLİVAN eşlik etmişlerdir. Islah ve Genetik Bölüm Başkanı Ziraat Yük. Müh. Onur ERGÖNÜL tarafından istasyon hakkında genel bir bilgi verildikten sonra, laboratuvarlar gezilmiştir. Öğrenciler araştırma istasyonunun Islah ve Genetik Bölümündeki Moleküler Biyoteknoloji ve Doku Kültürü Laboratuvarlarını, İklim Odasını, Herbaryum Ünitesini ve son olarak Gıda Teknolojileri Bölümü laboratuvarlarını yetkililer eşliğinde bilgilendirilerek gezmişlerdir.