2017-04-11

Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitü Müdürlüğü''''ne 3. Teknik Gezi

10 Nisan 2017, Pazartesi günü  Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitü Müdürlüğü'ne bölümümüz 3. sınıf öğrencilerinin Mikrobiyal Biyoteknoloji Dersleri kapsamında katıldığı bir teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide öğrencilere bölüm öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. H. Murat VELİOĞLU ve Araş. Gör. Elif Ceren PEHLİVAN eşlik etmişlerdir. Gıda Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Mehmet GÜLCÜ tarafından istasyon hakkında genel bir bilgi verildikten sonra, laboratuvarlar gezilmiştir. Öğrenciler araştırma istasyonunun Gıda Teknolojileri Bölümü laboratuvarlarını, Islah ve Genetik Bölümündeki Moleküler Biyoteknoloji ve Doku Kültürü Laboratuvarlarını, İklim Odasını, Herbaryum Ünitesini ve son olarak  üzüm suyu, pekmez ve sirke üretim ünitelerini yetkililer eşliğinde bilgilendirilerek gezmişlerdir.