2022-03-23

TNKÜ Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezine Teknik Gezi

Bölümümüz Prof. Dr. Sezen ARAT tarafından verilen Hayvansal Biyoteknoloji dersi kapsamında üniversitemizin Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Deney Hayvanları Araştırma (TNKÜ-DHUAM) ve Uygulama Merkezine ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı(NABİLTEM)’na 23 Mart 2022 tarihinde teknik gezi gerçekleştirilmiştir. Deney Hayvanları Araştırma ve Uygulama Merkezinde Dr. Öğr. Üyesi Sezai ARSLAN tarafından birimdeki deney hayvanları ve deney hayvanları üzerinde çalışma prosedürleri hakkında bilgi verilmiştir. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarında ise merkez laboratuvar personelleri tarafından merkezde kullanılan bilimsel teknik cihazlar ve yürütülmekte olan analizler konusunda öğrenciler bilgilendirilmiştir.