2019-12-10

Tarımsal Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Birimi''''ne Teknik Gezi

9 Aralık 2019, Pazartesi günü üniversitemiz Ziraat Fakültesi birimi olan Tarımsal Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Birimi'ne bölümümüz 3. sınıf öğrencilerinin Bitki Hücre ve Doku Kültürü dersi kapsamında bir teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide öğrencilere bölüm öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sheida DANESHVAR ROYANDAZAGH, Araş. Gör. Elif Ceren PEHLİVAN, Araş. Gör. Eyüp Erdem TEYKİN ve Biyoteknoloji Topluluğu koordinatör yardımcısı Araş. Gör. Yusuf SÜRMELİ eşlik etmişlerdir.  Dr. Öğr. Üyesi Sheida DANESHVAR ROYANDAZAGH, Araş. Gör. Elif Ceren PEHLİVAN ve Araş. Gör. Eyüp Erdem TEYKİN tarafından birimin ilgili bölümleri hakkında genel bir bilgi verildikten sonra laboratuvarlar ve seralar gezilmiştir. Daha sonra öğrencilere Tarımsal Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Birimi'nin kurulması, ZİRAATBİYOTEK projesi ve üretim hedefleri, çalışma alanları hakkında kısa bir tanıtım yapılmıştır.