2013-12-16

Biotek Biyoteknoloji Tarım'a Teknik Gezi

12 Aralık 2013, Perşembe günü Biotek Biyoteknoloji Tarım ve Bitki Ürünleri San. ve Tic. LTD. ŞTİ. laboratuarına bölümümüz 3. sınıf öğrencilerinin katıldığı "Bitki Doku Kültürü" dersi kapsamında  teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezideöğrencilere bölüm öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sheida DANESHVAR, Araş. Gör. Eyüp Erdem TEYKİN ve Araş. Gör. Elif Ceren PEHLİVAN eşlik etmişlerdir. Laboratuar ve firma yetkilisi Dr. Yakup BAKIR  tarafından tesisi ve çalışma alanlarını kapsayan bir sunum yapılmıştır. Öğrenciler üretim tesisinin Ar-Ge Laboratuarı, Hücre Kültürü Laboratuarı, Moleküler Genetik Laboratuarı,besi yeri ve hazırlık odası, klonlama odası, iklim odası, alıştırma serası ve gölgeleme serasını yetkililer eşliğinde bilgilendirilerek gezmişlerdir.