2018-03-22

4. Biyoteknoloji Günleri

Biyoteknoloji Topluluğu tarafından  4 Mayıs 2018Cuma günü, 10.00-15.30 saatleri arasında Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenecek olan “4. Biyoteknoloji Günleri” kapsamında konuşmalarını yapmak üzere Pamukkale Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fevziye ÇELEBİ TOPRAK, eGE Üniversitesi’nden Prof. Dr. Cemal ÜN, Uludağ Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hakan SAĞIRKAYA, Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Nesrin ÖZÖREN, Marmara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Tunç AKKOÇ ve NANOYAŞAM NANOBİYOTEKNOLOJİ AR-GE Firmasından Can KAYACILAR katılacaklardır. Alanlarında uzman, değerli konuklarımızın katkıda bulunacağı etkinliğimize tüm üniversite öğrencilerimizin, idari ve akademik personelimizin katılımından Biyoteknoloji Topluluğu adına mutluluk duyarız.