2019-03-11

NABİLTEM ve NKÜ-DHUAM''''ye Teknik Gezi

Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Araş.Gör. Dr. Raziye IŞIK ve Araş.Gör. Eyüp Erdem TEYKİN eşliğinde 4. sınıf  öğrencileri tarafından 18 Mart 2019, Pazartesi günü, Hayvan Biyoteknolojisi dersi kapsamında üniversitemiz bünyesindeki NABİLTEM (Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve NKÜ-DHUAM (Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi) birimlerine teknik gezi düzenlenmiştir. Birimler ziyaret edilerek laboratuvarlarda yürütülen çalışmalar, yapılan analiz ve deneyler hakkında ayrınıtılı bilgi alınmıştır. Teknik gezi öğrenciler için öğrendikleri biyoteknolojik yöntemlerin uygulama alanını yerinde görmelerini ve çalışma alanlarını değerlendirmelerine olanak sağlamıştır.