2019-05-06

2018-2019 MEZUNİYET TÖRENİ

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü mezuniyet töreni velilerin, tüm mezun öğrencilerin ve öğretim üyelerinin katılımı ile 3 Mayıs 2019 tarihinde Namık Kemal Üniversitesi Standuyumda başladı.  Korteş yürüyüşünden sonra Ziraat Fakültesi birincisi ve bölüm birincimiz Menekşe KOYUNCU'ya Üniversite Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN tarafından ödülü takdim edildi.  Bölümün mezuniyet töreni daha sonra Ziraat Fakültesi B Blok’da Bölüm Başkanı Prof.Dr.Sezen ARAT’ın açılış konuşması ardından bölüm birincisi Menekşe KOYUNCU, ikincisi  Esra KAYA ve üçüncüsü Kübranur AKDAĞ'a plaket ve Dekanlık hediyelerinin verilmesi ile devam etti.  Sonrasında sırasıyla sahneye davet edilen tüm dönem mezunlarımıza bölüm öğretim üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi.

Mezunlarımızı tebrik eder, meslek hayatlarında başarılar dileriz.