2016-03-04

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde Bal Arısı Islahı ve Suni Tohumlama Semineri

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Dölerme ve Suni Tohumlama Anabilim dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Serhat ALKAN ve Arıcılık kulübü tarafından davet edilen Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Devrim OSKAY 25.02.2016 tarihinde "Bal arısı Islahı ve Suni Tohumlama" konusunda  seminer vermiştir. Seminere Tarımsal Biyoteknoloji bölümünden Yüksek Lisans Öğrencileri Onur Görkem AKYOL, Onur Bayram KAVAK, Yılmaz Berk KORU, İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Doktora Öğrencisi Gizem SÖNMEZ OSKAY ve Veteriner Fakültesi lisans öğrencileri katılmıştır.